miercuri, 26 iunie 2013

PSD Diaspora la Bruxelles


În premieră la Bruxelles, în perioada 20–22 iunie, a avut loc şedinţa Biroului Executiv PSD Diaspora, organizată de PSD Belgia şi cu implicarea eurodeputatului Ciprian Tănăsescu.

In prelegerea pe care am susţinut-o cu această ocazie povesteam cum în 2008, inspiraţi şi sprijiniţi de socialiştii francezi, social-democraţii din Germania şi laburiştii britanici, am înfiinţat la Bruxelles prima filială din afara teritoriului României a unui partid politic român.

Ne bucurăm că la 5 ani de la acel eveniment am găzduit Biroul Executiv al PSD Diaspora, o iniţiativă reuşită atât prin temele abordate cât mai ales datorită interesului manifestat de participanţii de marcă.

Nu am fi reuşit fără conştientizarea importanţei implicării politice! Vreau să mulţumesc încă o dată tuturor celor care au încredere în potenţialul echipei din capitala Belgiei! Aşa cum spuneam şi cu alte ocazii, intenţionăm să devenim un suport pentru întreaga structură PSD Diaspora, chiar prin preluarea mai multor responsabilităţi la Bruxelles şi prin dezvoltarea ideilor lansate de PSD Belgia.

Dan LUCA / Bruxelles

 

 

Niciun comentariu: