joi, 9 ianuarie 2014

Dan LUCA – în direct din București la România TV


Am plăcerea să mă aflu din nou în ţară pentru câteva zile, ocazie cu care am onorat invitaţia de a participa la emisiunea Newsline, difuzată în direct la România TV, joi seara (9 ianuarie), de la ora 18:50.

Subliniam din platou cã nu trebuie să uităm de contribuţiile pozitive pentru ţară a unor oameni politici respectaţi precum Adrian Năstase. Perioada 2001 – 2004 a fost plinã de rezultate palpabile: aderarea la NATO, încheierea negocierilor de aderare la UE și ridicarea vizelor pentru românii care doresc sã circule în Europa.

Dacă vorbim de Gigi Becali, care a reuşit mereu să câştige simpatia cetăţenilor, nu doar a iubitorilor de fotbal, să ne amintim că în 2004, a fost a treia persoană în competiţia pentru preşedenţia României, apoi după europarlamentarele din 2009, ne-a reprezentat în Parlamentul European, “tragând” practic 3 eurodepuţi în legislativul europen. Totuși, dacă însă Traian Băsescu ar recurge la graţierea unui om politic acuzat de corupţie, asta ar afecta cu siguranţă imaginea ţării în lume.

Dan LUCA / Bucureşti

Niciun comentariu: