sâmbătă, 11 octombrie 2014

Sfaturi de la românul care conduce uzina Dacia


Dacia Mioveni a înregistrat anul trecut o creștere semnificativă a vânzărilor, pe o piaţă în scădere, potrivit datelor furnizate de ACEA, dar și în acest an statisticile arată foarte bine.

Din experienţa sa, Cornel Olendraru, director executiv la Dacia, a învăţat că nu se poate dezvolta în carieră decât dacă dă mai mult decât i se cere: „Dacă așteptaţi să vi se spună ceea ce aveţi de făcut sau să faceţi ceea ce vi s-a cerut, nu, n-o să aveţi niciodată o șansă”. Apoi, “crede că experienţa de a-și măsura puterile cu elitele din afară l-a ajutat să-și dea seama cât de bun este în ceea ce făcea. Şi, când a trebuit să hotărască ce alege între o carieră academică și o carieră în industrie, a ales-o pe a doua. Nu-i pare rău pentru că, mărturisește Cornel Olendraru, a avut ocazia să facă ceva și pentru România”, scria Ceriereonline.ro.

În materie de comunicare este adeptul întâlnirilor faţă în faţă, sau a discuţiilor telefonice, în schimb, pe e-mail nu transmite niciodată decizii sau lucruri importante, ci doar informaţii.

Dan LUCA / Bruxelles

Niciun comentariu: